fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

iPhone7plus – Mitä mieltä?

iPhone7plus mielipide

Parin viikon ajan olen nyt leikkinyt iPhone7plus´san kanssa. Mitä mieltä kyseisestä laitteesta olen? No ainakin akun kestävyydessä Apple on tehnyt ison harppauksen eteen päin. Iso peukku siitä! Mukana tulevat kuulokkeet ovat surkeat ja antavat muuten laadukkaasta tuotteesta vähemmän huolitellun kuvan tai ainakin latistavat premium vaikutelmaa. Tästä teinkin jo aikaisemmin videon ja se löytyy täältä. Itse  puhelin tuntuu perus-laadukkalta Applen tuotteelta. Mitään isompia bugeja tai jumituksia en ole havainnut ainakaan toistaiseksi. Swift Key:kin on päässyt ladattavaksi Apple-storeen. Tästä tykkään kovasti, koska on ollut itselläni käytössä kaikissa Android-laitteissa niin kauan kuin vain muistan.

Jään vielä odottamaan ohjelmiston päivitystä. Sen mukana pitäisi tulla kameraan potrait-mode, joka tekee kuvan taustaan blurrauksen. Se tietenkin on feikki-blurri, eikä toimi jokaisessa tilanteessa, mutta sämplejä katsoessani odotan pääseväni testaamaan sitä kovasti. Muut päälimmäiset fiilikset yllä olevalla videolla.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment