Image Alt

Akikuvaa.com

IPHONEN LÄPI NÄHTYÄ

Olen useasti jauhanut siitä, miten paljon tärkeämpää on keskittyä siihen, että kuvaa enemmän ja miettii vähemmän sitä mitä ei voi tehdä. Pokkarin käyttö on itsellä ja varmaan aika monella muullakin puhelinkuvaamisen myötä loppunut käytännössä kokonaan. Kirjoitin viimeksi täällä, ettei millään muulla ole väliä, kuin lopputuloksella. Se millä välineellä kuva on otettu, on merkityksetön.

Oltiin huhtikuun lopulla duunikavereiden kanssa Tahkolla pidennetty viikonloppu niin, että tehtiin hommia etänä ja lasketeltiin kevään viimeiset laskut. En ”oikeata” kameraa ulkoiluttanut yhtään, vaan kuvasin kaikki kuvat ja videot puhelimella. Frendillä tosin oli GoPro messissä, mutta itse paukutin vain puhelimen kanssa. Pääsin itsekin kuviin, kun ojentelin puhelintani muille. Puhelimessa on myös se hyvä puoli, kun siinä on Spotify mukana siinä samassa paketissa. Tahkolla aurinko paistoi, lämpöä jotain +7 astetta ja rinteet olivat aavistuksen pehmeät, mutta hyvässä kunnossa. Siihen päälle laput korville, volat kaakkoon ja laskemaan. Aah, niin parasta! Kuvasin sieltä myöskin fiilistelyä videolle ja se on täällä.

Myöskään vappuna en jaksanut kantaa kameraa mukana, joten näppäilin kuvia puhelimella. Vappuna kun on suuren vaarana se, että kamera menisi rikki juhlimisen lomassa. Ja toisaalta, eipä tarvitse miettiä mihin repun jättää, kun puhelin kulkee aina mukana taskussa. Kaikki tämän postauksen kuvat on siis otettu puhelimella. #Justshootit – äläkä mieti liikaa. Kivoja muistoja ja vielä laadukkaita sellaisia saa, vaikka puhelimella!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment