fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

ITSE KAMERAN EDESSÄ

Kuvaaja kameran edessä

Ne ketkä seurailevat myös somessa, varsinkin Instagramissa ovat huomanneet, että olen viime aikoina viihtynyt myös kameran edessä. Ollaan muutamissa kuvauksissa kuvailtu vuorotellen tai ainakin osan aikaa. En edes ole joutunut menemään varsinaisesti epämukavuusalueelle, vaan homma on ollut hauskaa. Samalla myös saanut itsestäni kuvia, koska yleensä aina minä olen kamera kädessä ja silloin ei pahemmin tule kuvia itsestä. Pitää vissiin alkaa menemään tällä kaavalla enemmänkin, eli olla itse kuvattavana myös. Noista seteistä kuvia täällä ja täällä

Oltiin viime viikonloppuna kuvailemassa JP Palmusen kanssa. Kuvailtiin kummatkin toisiamme. Assauksen hän oli nakittanut puolisolleen Marialle. Tässä alla muutama kuva mitä JP otti allekirjoittaneesta. Pistetään enemmän sitten kun hän on kerennyt duunailla kaikki valmiiksi.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment