fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

KAMERA LAULAMAAN HETI PALUUN JÄLKEEN -VOL 2

Potretteja vol 2

Tämä nyt on melkein suoraan jatkoa edelliseen postaukseen. Jos edellisessä kuvailtiin Silvolan tekojärvellä, niin heti seuraavana päivänä heilun kameran kanssa Helsingissä Käpylän ja Pasilan välimaastossa. Mestaksi valikoitui tällä kertaa Velodrome pyöräilystadion ja malliksi oli saapunut Kuopiosta asti Puntilan Laura. Kuvailtiin pelkästään luonnon valossa, sitä kun nyt tuntuu riittävän. Ja ai että on niin siistiä, siis kun sitä valoa on!

Kuten edellisen päivän kuvauksissa, myös tässä spotissa päästiin kiipeilemään aitojen yli, koska ei haluttu häiritä stadionin keskellä olevalla viherkentällä käynnissä olleita harjoituksia. Asuja vaihdeltiin neljä kertaa ja siinä välissä myös minä kävin kameran toisella puolella taas kääntymässä. Lauran kanssa on todella helppo kuvata, koska hän meikkaa ja stailaa itsensä. Ja juurikin tätä tarkoitusta varten hänellä on aina mukana iso meikkilaukku.

Kuvat käsitelty Lightroomissa #akpresets´eillä, jotka löytyvät täältä. Kamera: Olympus EM5 Mark II. Objektiivit: 75mm 1.8, 45mm 1.8ja 17mm 1.8

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment