fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

KANNA KAMERAA ENEMMÄN MUKANA  

Kanna kameraa enemmän mukana

Vanha ja jo ehkä hiukan kliseinenkin läppä: ”paras kamera on se, joka on mukana”, pitää kyllä paikkansa. Olenkin tämän vuoden puolella kantanut kameraa mukana enemmän kuin normaalisti, verrattuna viime vuoteen. Puhelimella näppäilyt on toki edelleen ihan jees, mutta kyllä se ”oikea” kamera aina puhelimen voittaa. Ja faktahan on, kuvia syntyy kunhan vain kuvaa, kuvaa ja kuvaa.

Yllä mainitusta syystä, myöskin kuvia on tullut normaalia enemmän. Omalla Olympuksella osa ja osa sitten Sonyn A7rII:sella, joka on lainassa Matilta. Sen nokalla on käsitarkenteinen  Zeissin 35mm f2.0. Hauskaa vaihtelua tuo käsitarkennus, joka sujuu suurimman osan ajasta aika kivuttomasti. Vaikkei se kaikkiin tilanteisiin sovi, niin esimerkiksi potrettien ottamiseen se on oikein hauska kombo.  Sitä paitsi sillä saa vähän erilaista perspektiiviä kuvaamiseen, kun ei voi koko ajan hoppuilla.

Alla sekalainen setti näitä ”kun on kamera mukana” –kuvia.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment