Image Alt

Akikuvaa.com

KESÄN PHOTOSHOOTIT MÖKILLÄ VOL 1

Ollaan tässä kesällä keretty olemaan mökeillä jo yhteensä pari päivää vajaa neljä viikkoa. Ehdittiin myös kuvailla noina viikkoina useampikin kerta.

Viikko ennen juhannusta mentiin jo Ristiinaan mökkeilemään ja tehtiin duuneja etänä rantakalliolta se viikko. Torstaina sitten myös kaveri pariskunta saapui meidän kanssa viettämään keskikesän juhlaa.

Tuon alkuviikon aikana kuvattiin taas muutama ruutu Meeritin kanssa. Menomatkalla käytiin New Yorkerista hakemassa uimapuku ja itselleni uimashortsit. Kuvauspaikkana toimi tällä kertaa ranta ja rantakallio. Kuvat pelkästään luonnonvalossa ilman heijastimia tai flässejä. Kokeilin ottaa myös sukelluskotelon kanssa kuvia niin, että puolet linssistä on veden alla. Homma ehkä toimisi paremmin jos toinen olisi kokonaan vedessä. Koska Meerit onnistui murtamaan kesän alussa jalkansa, niin ei vielä päästy tuota kunnolla kokeilemaan, joten sen aika on myöhemmin.

Kuvattiin taas perinteiseen tapaan ristiin, @meeritti ja @akikuvaa.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment