Image Alt

Akikuvaa.com

KESÄN PHOTOSHOOTIT MÖKILLÄ VOL 2

Melkein heti edellisen mökkireissun jälkeen lähdettiin uudelleen mökkeilemään, tällä kertaa Parkanoon päin. Pari viikkoa vierähti siellä nopeasti ja tuli lenkkeiltyä, paljuiltua ja saunottua paljon, ruokailuja unohtamatta. Ruokaa vedettiin niin paljon, että välillä tuntui siltä kuin söisi talviunien varalle, heh!

Koska tämä on meillä tullut lähes perinteeksi, että mökillä pitää kuvata jotain, ei tehty tälläkään kertaa siihen poikkeusta, vaan ideoitiin photoshootit tällekin reissulle.

Ensiksi kuvattiin makkarissa alusvaatteissa setti, sen jälkeen siirryttiin ulos kuvamaan ja otettiin muutamat ruudut samoilla kledjuilla, jonka jälkeen farkkushortsit sekä farkkutakki messiin kuviin. Osaan kuvista kuulokkeet korville vielä rekvisiitaksi.

Tälläkin kertaa kaikki kuvat luonnonvalolla. Ei ole oikein ollut pitkään aikaan salamoita mukana kuvatessa, pitäisi varmaan joku kerta tehdä taas niiden kanssa joku kuvaus, niin ei unohdu kokonaan niiden käyttö.

Pistä Instagramissa seurantaan: @akikuvaa ja @meeritti

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment