Image Alt

Akikuvaa.com

KESÄN PHOTOSHOOTIT MÖKILLÄ VOL 3

Aikaisemmat postaukset voit väijyä TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

Välillä on hauskaa keksiä kuvauksille joku leffa-aiheinen teema. Koska mökillä ammuttiin paljon ilmakiväärillä ja pistoolilla (mikä on muuten aika hauskaa ja koukuttavaa), niin päätettiin tehdä niiden kassa jotkut kuvaukset. Valittiin pistooli ja vaikutteena toimi Lara Croft.

Sotkettiin Meeritin kroppaa ja vaatteita hiilellä jota saatiin edellisen illan nuotiosta. Homma toimi muuten todella hyvin, mutta hyttysiä oli metsässä ja joen varressa aivan järkyttävä määrä. Välillä kelasin, että editissä saa alkaa photoshoppailemaan sata hyttystä pois jokaisesta kuvasta. Onneksi ei tarvinnut niin paljoa tehdä, vaan muutaman poisto riitti mitkä olivat naamalla tai jaloissa kiinni. Tosin osa ilmeistä on peräsin siitä, kun Meerit yritti kestää niitä hyttysiä jotka söivät häntä ja se toimi ihan hyvin ilmeiden osalta… heh!

Taas mentiin ihan vaan luonnon valolla ilman yhtään salamaa. Tämä toimi hyvin ja saatiin kiva setti ruutuja, sekä yksi roskiin menevä toppi.

Toki kun tuon pistoolin kanssa kuvattiin, niin olihan se pakko itsekin olla kameran toisella puolella ja Meerit nappaili muutamat ruudut allekirjoittaneesta. Pieni pilke silmäkulmassa, pooli, pistooli ja viinilasi kombolla mentiin.

Instagram: @akikuvaa ja @meeritti

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment