Image Alt

Akikuvaa.com

Kiirettä on pitänyt

En muista koska olisin viimeksi vetänyt treenejä näin löysällä tahdilla, kun mitä nyt viime aikoina. Viimeisen kuukauden aikana olen käynyt laskelmieni mukaan vain 4 kertaa salilla. Joskus aikaisemmin kerroin siitä miten laiska olo tulee jo kahdesta välipäivästä ja nyt niitä on tullut sitten oikein urakalla. Olen yrittänyt olla itselle armollinen ja hokenut peilin edessä, että on ihan ok joskus ottaa rauhallisemmin. Syitä tähän sali hiljaisuuteen on ollut se, ettei meinaa aika riittää vuorokaudessa muutenkaan. Jossain vaiheessa vetelin sellaisilla 5-6h yöunilla. Nyt tuo on tippunut jo keskiarvollisesti neljään tuntiin. Nukku-Matti ei vain meinaa haluta tulla mun luo, enkä jaksa kovin kauaa maata sängyssä paikallaan jos ei tunnu nukahtavan kohta. Paikallaan makaaminen on meinaan aivan tappavan tylsää touhua!


Tässä on muutenkin ollut kaiken näköistä viime viikkoina. Yhdet häät, kummipojan ristiäiset, Sunsets Kuopio tapahtuma, heti sen viikonlopun jälkeen tiistaina oli Sotilasjuoksu tapahtuma missä oltiin teltan/ständin kanssa paikalla. Siihen päälle normi duunit ja muutamat kuvaukset. Toissa perjantaina Flow ja lauantaina kaverin synttärit. No, ehkä tämä rauhoittuu tästä kohta, kun saatiin viime viikonlopun aikana vedettyä Suomen suurin katukoristapahtuma Eezy Basket läpi. Toki syyskuukin näyttää siltä, että ohjelmaa riittää, mutta nyt Eezy Basketin jälkeen otan kyllä normaalin rytmin salilla käyntiin takaisin. Olen ehkä antanut mielessäni itselle kesälomaa salista ja laittanut kalenteriin merkinnän sen päättymisestä viikonlopun jälkeen. Niin ja ennen näitä viimeisten viikkojen tapahtumia kävin sentään pelaamassa pari kertaa sulkapalloa!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment