fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

KOREAN FRIENDSHIP BELL

KOREAN FRIENDSHIP BELL

Bongasin jo ennen reissua jostain Instagramin syövereistä Losissa olevan siistin mestan. Tuo paikka kantaa nimeä Korean Friendship Bell. Tarkemmin San Pedrossa sijaitseva rakennelma oli ”pakko käydä” paikkojen listalla. Pointtina oli ehkä muutama siisti kuva minkä Instassa löysin ja jotka olivat otettu juuri tuolla.

No yhtenä päivänä sitten hurautettiin mestoille. Siisti paikka nähdä ja saatiin muutama kiva ruutukin otettua siellä. Aivan kellon vieressä pienen puiston toisella laidalla on myös hiukan erilaisempi koriskenttä. Vaikka korien runko on valettua paksua betonia, niin paikasta erikoisen tekee se, että heti kentän ulkopuolelta alkaa nurmikko viertämään alas päin ja menee aika jyrkästi rantatielle asti. Kummatkin edellä mainitut spotit ovat suhteellisen korkealla merenpinnasta mitattuna ja sijaitsevat aivan rannan tuntumassa.

Kuvailujen jälkeen mentiin läheiselle rannalle makoilemaan pariksi tunniksi. Tuuli sattui vain osumaan siihen rantaan niin hyvin, että oltiin aikalailla paksun hiekka kerroksen peittämänä. Koitetiin kerran vaihtaa paikkaakin, mutta ei auttanut. Lopuksi sitten kyllästyttiin kaivamaan hiekkaa korvista, joten ajettiin hotellin poolille hengailemaan illaksi ja haettiin matkalla syötävää mukaan.

Kuvat missä minä olen: Katariina Koivulehto, editti omaa käsialaa.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment