Image Alt

Akikuvaa.com

KUVAAMASSA LAURA KIURUN KANSSA

Ollaan laiteltu Lauran kanssa aina välillä Instagramissa viestiä, että voitaisiin kuvailla jotain. Nyt vihdoin saatiin aikataulut sopimaan yhteen ja päästiin yksi aamu viime viikolla kuvaamaan nopea setti kuvia. Käytin sanaa ”vihdoin”, koska ensimmäisen kerran laitetiin viestiä yli vuosi sitten, juhannuksena 2017, joten hetki tässä on mennyt.

Palloteltiin kuvauspaikkaa vielä edellisenä iltana, eikä sääennustekaan luvannut mitenkään hyvää säätä. Ukkosta ja vesisadetta. Otettiin silti riski ja sovittiin aamuksi treffit Kamppiin vanhalle bussiasemalle, jossa on nykyään jotain utopistisia törppöjä (heh) ja niiden alla joku museo.

Kuvailtiin ihan luonnonvalolla ilman salamoita ja vaikka alkuun vähän satoikin, ei se haitannut. Muutamista kuvista tuli aika hauskoja kun taustalla näkyy sadepisaroita. Jossain välissä sade taukosi ja saatiin ottaa kuvia ilman pisaroita. Lauralla oli mukana muutama erilainen asu, joten alkuun enemmän sporttihenkisiä kuvia ja sitten loppuun enemmän poseerauksia.

Siitä sitten kuvia:

 

Lauran Instaan löydät tästä: @laurakiuru

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment