Image Alt

Akikuvaa.com

KUVAUKSET POOLILLA

Kuvaukset poolilla

Viikonloppuna ennen kuin lähin Los Angelesiin, niin järjestin pienen yllätyksen. Tässä kun kummallakin on reissuja niin luultiin, että nämä aikaisemmat kuvaukset olivat viimeiset mitä tehdään seuraavan kuuden viikon aikana. Olin pidempää viikonloppua menossa (ja meninkin) viettämään Sahanlahteen, weikkaamaan ja ajelemaan vesiskootterilla, sekä tekemään muuta mukavaa. Meerit taas oli lähtenyt porukoidensa kanssa mökille vajaa viikkoa aikaisemmin. Viikonlopun jälkeen tiistai aamuna minulla oli lähtö LaLaLandiin…

Tulin kuitenkin Sahanlahdesta takaisin jo lauantai iltana. Olin kehä kolmosen oikealla puolella kasin pintaan. Vaihdoin vain autoa lennosta ja lähdin ajamaan Parkanoon. Meerit ei tässä vaiheessa tiennyt asiasta vielä mitään. Olin kuitenkin sopinut tulostani hänen äidin kanssa ja sopinut laittavani viestiä vähän ennen kuin olen perillä. Saivat tuotua hänet ulos silmät sidottuna ja sitten riisuin huivin pois silmiltä… Osu ja upposi, yllätys nimittäin! Pikkasen oli neiti ihmeissään ja innoissaan. Heti illalla saunaan ja paljuun ottamaan muutama viinilasi.

Saatiin siinä viettää sitten vielä pari päivää, koska lähdin vasta maanantaina päivällä ajelemaan Stadiin päin. Samalla kuvailtiin taas pikkaisen. Mestan pihalla on pooli, joka aurinkoisena päivänä sopi enemmän kuin hyvin lokaatioksi. Yhdellä käsisalamalla paineltiin menemään ja objektiivit vaihteli 17mm, 45mm ja 75mm välillä. Muutama ruutu otettiin myös Gopron kanssa veden alla. Siinä vaiheessa iltaa aurinko oli jo laskenut sen verran, että valonmäärä oli vähentynyt varsin paljon. Pari kelvollista ja ehkä vähän taiteellisempaa ruutua tuli aikaiseksi. Kuvasatoa alla:

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment