Image Alt

Akikuvaa.com

LÄMPÖ – MITEN IHANA TEKOSYY

Voiko lämpöön kyllästyä? Veikkaan että ei, ei ainakaan kovin helposti.

En edes osaa selittää miten ihanalta tuntuu aamuisin herätä, avata ovi ja tallata terassille juomaan kahvia shortseissa paljain jaloin, hihattomalla tai ilman. Lämpöinen tuulenvire hyväilee kroppaasi ja ”haistat” aavistuksen kosteahkon lämpimän subtrooppisen ilman. Jos jatkat tallustamista kadulle asti, niin lämpöinen betoni tai asfaltti hyväilee jalkapohjiasi. Olen myyty.

En ole kohta kuukauteen käyttänyt farkkuja, muuta kuin sen vajaan tunnin, kun laitoin ne ”vahingossa” päälle. Tästä kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa. Toinen kerta jolloin on pitkät housut olleet jalassa, on se kun nukuin veneen kannella. Silloin laitoin ennen nukkumaan menoa varmuudeksi collegehousut jalkaan yöksi.. Toki sen takia en nukkunut makuupussin sisällä kuin hetken, koska tuli kuuma.

Lisäksi sukat alkavat olla outo käsite. Toki sillon kun sporttaan laitan sukat lenkkareiden kanssa, mutta muuten painellaan fläpäreissä. En muuten ennen ole oikein osannut käyttää tuon mallisia missä varpaiden väliin menee tuo yksi osa. Nytkin alkuun se tuntui ahdistavalta, mutta pikkuhiljaa siihenkin on tottunut ja nyt elämä niiden kanssa hymyilee.

Aurinko rasvaa on kulunut paljon. En ole ikinä ollut helposti palavaa tyyppiä, mutta täällä ensimmäisen viikon jälkeen pikkasen alkoi iho kuoriutua pois, joten otin virheestä oppia ja nyt se on koko ajan mukana repussa.

Miten ihanaa on haahuilla kaupungilla takeaway -kahvi kädessä ja tutkia paikkoja kun on lämmin.
Paikalliset yrittää välttää aurinkoa varsinkin keskipäivällä ja kävellä varjoisaa puolta kadusta. Minulle se sopii täydellisesti, sillä silloin aurinkoisella puolella on tilaa! Minähän en arskasta luovu!

Olen viimeisen kuukauden aikana herännyt kelloon vain kolme kertaa. Suurimman osan ajasta herätyskello ei ole ollut edes päällä. Olen aikaisemminkin kirjottanut siitä miten en yleensä nuku kovin paljoa ja miten uni ei tule helpolla ennen kuin kello on 02:00-03:00. Mutta täällä olen nukahtanut välillä jo ennen puolta yötä ja herännyt suurimmaksi osaksi 06:00-08:30 ilman herätystä. Ehkä se on lämpö ja auringon valo, joka saa kropan toimimaan näin. Ainakin se on hyvä uskotella itselle niin. Lämpö – Miten ihana tekosyy, eikö? Vai onko se sittenkään tekosyy?

Niin ja voiko siihen lämpöön kyllästyä? EI VOI!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment