fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

LAUNDRY ROOM

Jotenkin päädyin selailemaan otsikon mukaisella #laundryroom hästägillä Instagramia ja boom! Miten siistejä kuvia löytyikään! Selailin niitä siinä tovin ja sitten ajattelin, että ei hitto, pakkokai tässä on tehdä itse jotain vastaavaa kuvaa. Varattiin meidän taloyhtiön pesutupa, otettiin kamerat messiin ja toki kaikki pyykitkin pestäväksi samalla. Siinä kun pyykit peseytyivät, oli meillä hyvää aikaa kuvailla ruutuja.

Otettiin yksi Imagen lehti rekvisiitaksi ja käytiin myös ostamassa Coca-Colaa ja sipsiä. Valaisuksi kevyin jalusta mitä löytyy, pieni läpiampuva varjo ja yksi käsisalama. Mukana oli parit eri vaatteet kummallekin, vaikka itse olinkin enimmäkseen kameran takana.

Lopuksi otettiin vielä yksi setti ruutuja himassa kylppärissä. Niissä valaisuna oli sitten jotain erilaista, kuin mitä yleensä olen käyttänyt. Kuvia tuli taas aika läjä, joten jaetaan ne kahteen eri postaukseen ja avataan tuossa seuraavassa tuon kylppäri lokaation valaisua hieman enemmän.

Jälleen kerran voi kuitenkin todeta, että ”läheltä” löytyy mitä parhaimpia kuvauspaikkoja ja aina ei tarvitse lähteä sellaisia metsästämään kaukaa.

Kuvat ja malleilut: Minä & @meeritti
Editti: Minä

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment