fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Lightroom presettejä

Duunailin nipun Lightroom presettejä. Nämähän toimivat valmiina suotimina, joita voit kuitenkin hienosäätää itse lisää. Usein tämä onkin tarpeellista, koska kuvaus olosuhteet muuttuvat ja kuvia otetaan eritavalla. Näillä pääsee jo kuitenkin hyvään alkuun.

Paketissa on 16 presentsiä joilla ylläolevia esimerkkejä on tehty. Paketin hinta on 15€ (sis alv24%). Tilaamaan pääset tästä.

[purchase_link id=”5583″ style=”button” color=”gray” text=”Buy now”]

 

Alla vielä ohjeet:

Kun olet maksanut ja ladannut presetsit koneellesi, luo kansio työpöydälle, pura ladattu tiedosto siihen. Mene Lightroomiin ja Develop välilehteen. Vasemaassa laidassa pitäisi näkyä Presets valikko.

Presets ohje

 

Paina valikon otsikkotasolla olevaa + merkkiä.

Presets ohje-2

Klikkaa ”Folder” kohdasta ja avautuvasta valikosta ”New folder”. Keksi kansiolle nimi, esim: ”Esimerkki” kansio ja klikkaa ”Create”. Jäljelle jäävän ikkunan voit sulkea ”Cancel” kohdasta.

Presets ohje-3

Vie hiiren kursori Presets valikossa olevan, juuri luomasi kansion päälle. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella, valitse aukeavasta valikosta ”Import”, etsi työpöydältä se kansio johon hetki sitten purit tiedostot. Valitse kaikki tiedostot ja uudestaan ”Import”. Nyt presetit ovan ilmestyneet oikealla olevaan valikkoon.

 

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment