fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

LONTOO – DOUCHEBAGIEN KANSSA KUVIA

Toimiston porukan kanssa meni Lontoossa taas kerran neljä päivää rattoisasti viime viikolla. Ei muuten mennä sen enempää yksityiskohtiin, kuin että vauhdikkaasti taas aika kului ja yöunet jäi vähiin. Ehdittiin osan porukan kanssa toki käydä myös salilla yhtenä iltana, sporttia kun ei saa unohtaa.

Vietin taaskin paljon aikaa Camden Townissa, koska on vaan niiiiin siisti kaupunginosa. Hotelli oli viime vuoden tapaan Lester Squaren lähettyvillä. Siitä on hyvä tehdä täsmäiskuja eri paikkoihin ja rilluttelumestoja on lähettyvillä hyvin.

Otettiin Elmerin (löytyy IG:stä @elmeripoytaniemi) kanssa Douchebagien kanssa kuvia yksi iltapäivä. Kuvailtiin vaan randomisti muutama tunti ympäri Camdenia ja spottailtiin lokaatiota suoraan lennosta. Elmun kanssa oli hauskaa kuvata, koska häntäkään, kuten myöskään allekirjoittanutta ei häiritse muut ihmiset ympärillä kun poseerattiin toisillemme esim. vilkkaalla kadulla.

Miksi kuvia Douchebagien kanssa? No koska kummallakin on sellaiset ja kummankin mielestä törkeen siististi tehty tuoteperhe ja brändi. Jos et ole vielä tutustunut, niin käy ihmeessä väijymässä stooreja ja tuotteita täältäSen enempää selittelemättä alla setti kuvia mitä saatiin aikaan. Ne kuvat missä itse olen, ovat Elmun ottamia ja ne taas minun missä Elmeri on. Kaikissa editti minun käsialaa.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment