fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

LP Viestin kalenterikuvausten making of video ja ylijäämää

Akikuvaa.com

Nyt kun LP Viestille kuvaamani kalenteri on tullut ulos, on aika heittää kehiin pieni making of video, sekä ”ylijäämää” kalenterikuvauksista. Videon ovat kuvanneet Viestin mimmit ja Anssi Laaksonen. Tein sitten siihen pikasen leikkaa&liimaa editin.

Pakko todeta, että tämän porukan kanssa on aina nasta tehdä hommia. Jokainen mimmi on 110% mukana ja heittäytyy juttuihin heti. Kuvattiin syyskuun lopussa ja paineltiin ympäri Salo-hallia aina Hotelli Rikalan saunaosastolle ja katolle asti. Kalenteria voi tilata hintaan 20€+5€ postituskuluja, laittamalla meiliä tomi.lemminkainen@lpviesti.fi.

Alla ensiksi bts video ja sitten muutamia ”ylijäämä” kuvia. Making of kuvia löytyy Akikuvaa´n Facebookista. Sinne TÄSTÄ (rullaa albumin loppupäähän).

Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.comAkikuvaa.com

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment