fbpx
Image Alt

Palvelut ja yhteystiedot

Kuka?

Olen Aki Joensuu 33 vuotias nuorehko mies Helsingistä. Teen sosiaalisen median markkinointia, sisällöntuotantoa, valo- ja videokuvausta. Vahvuutenani on palava intohimoni sosiaaliseen mediaan, markkinointiin ja visuaaliseen sisältöön. Lisäksi tykkään yrittää ajatella aina hiukan ”laatikon ulkopuolelta” ja kokeilla normaalista poikkeavia juttuja. Erilaisuudella erottuu helposti.

Asiakkainani on ollut yrityksiä yhden hengen yrittäjistä pörssiyhtiöön.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median maksettu mainonta on mitä parhain ja kustannustehokkain tapa tavoittaa potentiaaliset asiakkaat. Nykyinen digitaalinen maailma mahdollistaa erittäin tarkan kohdentamisen juuri niihin ihmisiin ketkä ovat yritykselle potentiaalisimpia uusia asiakkaita. Koska saatavilla paljon dataa, sitä oikein hyödyntämällä kohdentaminen on välillä jopa pelottavan tehokasta. Joten mikäli haluat lisätä myyntiä ja saada uusia asiakkaita, tämä on yksi tehokkaimmista keinoista vuonna 2020!

Orgaaniset postaukset ovat myös tärkeitä kasvattaessa yrityksellesi yhteisöä ja pitääksesi asiakkaasi kiinnostuneina sinusta. Lisäksi jokainen orgaanisen postauksen kautta tullut reaktio tai linkin klikkaus joka johtaa yrityksesi kotisivuille, auttaa myös maksetun mainonnan kohdentamisessa. Tässä on apuna juurikin hyvä sisällöntuotanto ja oikeat postaukset.

Valo- ja videokuvaus yhdessä ovat ne elementit, joilla saa yrityksen ilmeen pysymään yhtenäisenä kotisivuilla, somessa jne. Monesti samasta videosta saadaan leikattua versiot eri kanaviin sosiaaliseen mediaan, nettisivuille jne.

Mikäli kaipaat lisää sosiaalisen median markkinointia, myyntiä, uusia asiakkaita, brändimielikuvan vahvistamista, valokuvia, videoita… You name it! Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää.

Kaikki mahdolliset tarjouspyynnöt ja muut yhteydenotot joko meilillä: aki(at)akikuvaa.com / WhatsAppilla: 0400-933329 / tai sosiaalisen median kautta yksityisviestillä.