fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

PEILI TEHOSTEENA KUVISSA

Muutamaankin kertaan olen aikaisemmin kirjoittanut siitä miten kivoja ruutuja saa otettua ihan kotioloissa. Nyt jälleen kerran laitettiin kamera laulamaan tuolla teemalla.

Käytettiin peiliä seinässä tehosteena ja lisäksi minulla oli kuvatessa toisessa kädessä peililasin palanen, jota pidin linssin edessä ja vieressä. Tällä tavalla saa aikaan heijastuksia, jotka omalta osalta toimivat hyvin tehosteena. Jossain kuvissa pidin vielä avaimenperässä roikkuvaa valoa peililasin päällä, jotta saatiin kunnon heijastuksia aikaan. Otin myöskin osan kuvista tuon peililasin kautta, heijastaen kuvan asunnon seinässä olevaan peiliin ja siitä kuvattavaan. Parin peilin kautta kuvaan saa aavistuksen rosoisuutta ja pehmeyttä jo kuvatessa. Sitä ei tarvitse fiksata enää sitten Lightroomissa. Muutenkin on kätevää mitä pidemmälle kuvan saa tehtyä halutunlaiseksi jo kuvatessa, niin ei tarvitse sitten editissä enää kauaa hinkata.

Valaisuna ei nyt ollut muuta kuin eteisen katossa oleva lamppu. Eli mitään salamoita tai muita valoja ei viritelty, vaan kuvattiin sillä mitä oli muutenkin tarjolla. Omasta mielestä saatiin kivasti toimiva setti taas aikaiseksi. Editissä sitten vaan pikaisesti päälle AK-presetit ja pienen pienet säädöt niihin.

Btw… Tuon uusimman presets -packin julkaisu on roikkunut vaikka kuinka kauan, mutta on tulossa pikapuolin vihdoin ulos AK-Shoppiin.

Mailli ja MUAH: @Meeritti

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment