fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

PHOTOSHOOTIT MÖKILLÄ VOL2

Toinen osa mökkireissun kuvauksista. Jos et vielä lukenut ensimmäistä osaa, niin löydät sen täältä.

Kun kuvattiin venevajalla eka ihan perus settiä toisistamme, niin saatiin idea leikkiä vähän ketjulla, joka vajassa roikkui. Näistä julkaisinkin jo yhden Instassa ja hauskaa miten siitä on tullut palautetta. Vähänkän sarkastinen tai provosoiva kuva, niin aina kuulee kommentteja. Samoin oltiin otettu seuraavia kuvia varten tarkoituksella kummallekin paidat jossa tekstit jotka sopivat hauskasti kuvassa yhteen. Niin ja pari Coronaakin ihan vaan kuvia varten, ilman niitähän kuvauksista ei tulisi mitään. Heh! Pieni nippelitietovisa: Tiedätkö muuten minkä leffan päähenkilö juo kaikissa leffan saagoissa aina Coronaa? Oikea vastaus kommenttiboxiin.

Noiden 99problems / whatever kuvien jälkeen, kuvattiin vielä muutamia ruutuja mökin seinää vasten ja muutamia liiterin edessä. Sitten alkoikin jo hämärtämään sen verran mallikkaasti, että oli aika pistää kuvauskamat säppiin, korkata oluet ja mennä laittamaan safkaa. Iltapalaksi kasvisvokkia ja lihaa valkosipuli-punaviinimarinadissa haudutettuna. Ruuanlaitto on aina kivempaa kun sen saa tehdä grillissä tai muurinpohjapannulla!

Siitä sitten taas nippu kuvia! Ugh!

 

 

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment