Image Alt

Akikuvaa.com

PHOTOSHOOTIT MÖKILLÄ

Lähdetiin viime viikonlopuksi kaupungin hulinaa karkuun landelle. Saatiin pidempi viikonloppu kun hypättiin jo perjantaina aamulla 08:30 Onnibussin kyytiin. Takaisin Stadissa oltiin sunnuntaina illalla vähän ennen puolta yötä kun lähdettiin viimeisellä mahdollisella dösällä takaisin. Jotenkin kierolla tavalla olen alkanut diggailemaan tosta bussilla kulkemisesta, kun siinä on sitten aikaa duunailla rauhassa läppärillä ja puhelimella juttuja mitä ei oikein silloin voi tehdä kun itse ajaa.

Perjantaina otettiin rennosti, tehtiin vähän duuneja vielä mökillä jonkun aikaa. Sitten grillaamista, safkaa, viiniä ja saunomista. Tietenkin myös valvomista liian myöhään, heh! Ennuste näytti, että lauantai aamuksi olisi ollut mahdollisuus nättiin aamuun auringon noustessa ja laitettiinkin kellot soimaan todella aikaisin, siitäkin huolimatta, että kellon soittoon oli vain pari tuntia aikaa kun mentiin nukkumaan. Sovittiin, että jos sää on hyvä, niin mennään kuvailemaan pariksi tunniksi ja sitten tullaan takaisin nukkumaan. No, sitten kun kello soi, taivas oli tasaisen harmaan pilviharson peitossa, joten silmät takaisin kiinni ja Nukku-Matin luokse uudelleen.

Päivällä kumminkin kuvailtiin sitten. Jälleen kerran suht simppelillä setupilla valaisun suhteen. Yksi flässi läpiampuvalla varjolla ja luonnonvaloa koitettiin hyödyntää siinä samalla niin kauan kun sitä riitti. Viimeisten kuvien aikaan alkoi sitten olla jo aika hämärää. Sitten olikin taas aika laittaa grilli kuumaksi, safkat valmistumaan ja sauna lämpiämään.

Kuvia tuli tuosta photoshootista aika paljon joten sovitaan että tämä on postaus vol 1. Kuvassa jossa molemmat olemme, on kamera laukaistu puhelimen avulla. Muuten kuvattiin Meeritin kanssa toisiamme. Editti kaikissa allekirjoittaneen käsialaa.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment