Image Alt

Akikuvaa.com

Point Break

Nuori FBI-agentti soluttautuu porukkaan, jonka epäillään suunnitelleen sarjan röyhkeitä ryöstöjä. Erityisen vaativaksi homman tekee se, että kaikki ryhmän jäsenet ovat todella kovakuntoisia ja taitavia extreme-urheilijoita.

Jos pidät action-leffoista, tämä on varma valinta. Erityisen hyvin saatu stuntit olemaan osa elokuvan juonta. Näyttelijät tekevät hyvät roolisuoritukset ja näyttelijäkaarti on tasavertainen. Leffan tapahtumat sijoittuvat hiukeisiin maisemiin, merelle, vuorelle yms. 3D:nä katselukokemus on vailla vertaa ja pätkä pääseekin oikeuksiinsa paremmin, kuin tavallisesti 2D:nä katsottuna. Itse extreme-lajien kovana diggailijana odotin leffalta paljon, eikä se tuottanut pettymystä.

Vanha 1991 julkaistu elokuva Point Break – Myrskyn ratsastajat on onnistuttu tuomaan todella hyvin 2010-luvulle. Vahvaakin vahvempi suositus.

Ohjaaja: Eric Assous
Pääosissa: Luke Bracey, Edgar Ramirez, Teresa Palmer, Ray Winstone

4,5 tähteä.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment