Image Alt

Akikuvaa.com

POOL CLUB

Mentiin eilen päivällä keskustaan, tarkoituksena mennä muutamalle lasilliselle Pool Club´ille. Paikka on ihan Sydneyn keskustassa oleva pool bar, joka oli miljöönä aika spesiaali. Reunoilla on loosseja joissa sohva, pöytä ja muutama tuoli. Keskellä aluetta allas ja altaan keskellä vielä muutama pöytä ja tuolit. Koska täällä oli paikallisten mielestä eilen hiukan kylmä päivä (vain +23), niin paikka oli mennessämme täysin tyhjä. Parin tunnin oleskelun aikana sinne tuli neljä muuta meidän lisäksi. Harvoin sitä saa tollasen kattoterassi mestan melkein kokonaan itselleen!

Tuon parin tunnin aika saatiin kumottua pullo shamppanjaa ja yhdet mojitot. Siitä jatkettiin matkaa Sydneyn vanhimpaan pubiin The Fortune Of Wariin, joka on perustettu 1828. Siis kelatkaa, melkein 200 vuotta sitten! Aika kreisii! Siellä vedettiin vielä muutamat oluet tauluun ja istuttiin iltaa!

Siellä Suomessa alkaa jo pakkaset helpottamaan?

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment