Image Alt

Akikuvaa.com

POP SOCKET – MUKA TURHA KAPISTUS

Muistan kun naureskelin Pop Socketeille. Ei tuollaisessa palikassa puhelimen takana ole mitään järkeä. Lisää puhelimen paksuutta ja mihin sitten laittaisin kortit? Olen monta vuotta pitänyt niitä puhelimen taakse liimattavassa korttitaskussa. Joutuisin luopumaan siitä, jos ostaisin Pop Socketin. Ääh, ihan teinien juttu!

Varsinkin Ausseissa mietin naureskellen tuon pienen palikan suosiota. Tämä johtui siitä, koska tuttavan (kenen luona asuin) tyttärellä oli välillä kaksikin ”poppista” puhelimessa kiinni. Nyt taas jenkkireissun aikana Janikan puhelimessa ollut socketti, oli se joka pisti uudelleen miettimään asiaa. Monta, monta kertaa kokeilin hänen puhelinta kädessä ja leikin tuolla poppiksella.

No, kaikkea pitää kokeille, joten menin ostamaan parikin kappaletta noita puhelimeen kiinnitettäviä ihme esineitä ja miten kävikään? Nyt en osaisi olla ilman ollenkaan! Puhelin pysyy paljon paremmin kädessä, se ei meinaa tippua läheskään yhtä herkästi tai usein kuin aikaisemmin. Liikkeellä ollessaan puhelinta voi roikottaa kädessä lähes koko ajan ilman, että pitää puristaa puhelinta all the time. Käden voi antaa olla vaan ihan rentona. Sama pätee kun lukee selällään sängyssä/sohvalla uutisia tai selailee Instagramia. Puhelin pysyy ilman varsinaista tiukkaa otetta kädessä, kun Pop Socket on käytössä. Samoin jos katsoo puhelimesta Tubea tai pitää vaikka keittiön tasolla kokatessa, puhelin voi olla 45 asteen kulmassa siitä voi väijyä vaikka reseptejä kätevästi. Niin ja onnistuu muuten Instan stoorien tekeminenkin kivasti kun puhelin voi olla aika rennolla otteella kädessä.

Mitä tapahtui korteille jotka olivat aina ennen korttikotelossa puhelimen takana? Laitoin ne alkuun puhelin kuoren väliin, koska en niitä viitsinyt pitää jenkeissä myöskään shortsien taskuissa suuren häviämisriskin takia. Siellä puhelimen kuoren välissä ne kulkevat edelleen ja mitä luultavimmin tulevat kulkemaan myös jatkossa, jos en sitten opettele jossain vaiheessa kantamaan lompakkoa uudelleen monen vuoden tauon jälkeen.

Summa summarum: Pop Socket ei ole vain teinien hölmö hömpötys, vaan hyödyllinen kapistus myös aikuisille. Se helpottaa elämää puhelimen kanssa ja en osaisi varmaan enää elää ilmankaan! Olen kääntänyt takkini, ugh!

 

Kuvat: Meerit / Editti omaa käsialaa. Editoitu #akpresets´ejä käyttäen.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment