fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

POTRETTEJA HIMASSA

Kuten olen monta kertaa aikaisemminkin sanonut, olen jo pidempään yrittänyt ottaa potretteja mahdollisimman arkisissa olosuhteissa. Tai sanotaan mielummin, että arkisissa ympäristöissä. Kun monesti sitä ajattelee kuvausten vaativan aina jonkun hienon lokaation, niin näinhän se todellakaan ole. Arkisissa ympäristöissä pitää toki hiukan enemmän luovia, mutta siinähän vain samalla haastaa itseään. Samalla se kehittää omaa luovaa ajattelua kuvakulmien ja vastaavien kanssa. Tätä teemaa pitää ehdottomasti pitää yllä ja jatkaa samalla jo hyväksi havaitulla taktiikalla.

Ja niin sitä näissäkin kuvauksissa jatkettiin. Kaikki kuvat ilman salamoita ikkunasta tulevalla luonnonvalolla, mutta muutamassa kuvassa heijastin mukana vähän fillaamassa. Muutamia kuvia otin partsin oven ikkunan läpi ja pidin ovea viistossa kulmassa objektiin. Näin sain hauskoja heijastuksia jo kuvatessa kuviin. Meillä oli vielä samaan aikaan systerin koira (lue: häkistä karannut hamsteri) hoidossa ja hän änkesi sopivasti muutamaan kuvaan mukaan. Meerit vaihtoi pari asua kuvausten aikana ja saatiin aika kelpo setti ruutuja aikaan.

Mitäs jengi on mieltä, kiinnostaako toi editointi kuinka paljon? Pitäiskö siitä tehdä jotain juttua myös? 

Malli: @Meeritti

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment