fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Potretteja Kuopion tuomiokirkolla

Käytiin taas viime viikolla Kuopion reissullani Lauran kanssa kuvailemassa. Tällä kertaa mestaksi valikoitui Kuopion keskustassa oleva tuomiokirkko. Kuvat on otettu vallitsevassa valossa, jota kirkolla antaa pihan ja rakennuksen valaistus. Pakkasta oli rontti -20C, mutta kuten jo viime setin jälkeen kirjoitin, Lauran kanssa on kiva tehdä hommia, koska mimmi itsekin haluaa hyvät kuvat ja niiden takia voi kuulemma vähän kärsiä. Hänen sanoin: ”biksuissa tämä olisi huomattavasti vittumaisempaa”. Asenne kohdillaan! Tosin mietittiin kyllä, että miten onnistutaan aina kuvamaan silloin kun on helkutin kylmä. Heitettiinkin siinä läppää, että seuraavat kuvat pitäisi varmaan ottaa saunassa, niin saataisiin tämä kylmyys-dilemma katkaistua.

Alla kuvia kyseisestä setistä. Yhden kuvan veivasin eri taustaan ja kahteen on lisätty lumisadetta. Kuva eka After Effectsiin, siellä lumisateen tekeminen ja takaisin Photoshoppiin layeriksi. Pitäisi tuon AE:n kanssa leikkiä huomattavasti enemmän, koska siellä on paljon juttuja mitä voisi hyödyntää myös stillien kanssa. Mutta palataan siihen sitten toisen kerran, nyt kuvattuihin kuviin!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment