fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Potretti nopeasti

Käytiin Eezyn porukan kanssa pitämässä pieni info Turussa viime torstaina. Lisäksi kun Turguseen päin mentiin, sain yhden palaverinkin hoidettua siinä samalla. Kun olimme lähdössä takaisin Helsinkiin, pysähdyimme Aurajoen rantaan ihmettelemään: sää oli mitä mahtavin, ravintolalaivat täynnä ja meno muutenkin kuin olisi vappu ollut menossa uudestaan.

Siinä kun seistiin ja katseltiin menoa, saatiin idea ottaa muutama nopea potretti. Kaikissa kuvissa valaisu on hoidettu yhdellä pikku-salamalla, jota assarina toiminut Johanna piti kädessä. Flässi siis ilman mitään muokkaimia. Aurinko hoiti takavalon roolia ja tämän takia ruuvasinkin linssin eteen säädettävän ND-suotimen. Ehkä yksi maailman parhaimmista keksinnöistä, jos haluaa pitää aukon isona ja kuvata salamoiden kanssa kirkkaassa auringon paisteessa.

Kuvat säädetty ensiksi Lightroomissa ja sitten käytetty vielä nopeasti Photoshopissa.

Akikuvaa.com

Akikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment