Image Alt

Akikuvaa.com

PUHELIMELLA POTRETTEJA

Ainakin Instassa mua seuraavat tietävät, että hommasin uuden puhelimen joulukuun puolen välin jälkeen. Siinä ei sinäänsä ole mitään ihmeellistä, siis siinä että hommasin uuden luurin. Pikemminkin yritin miettiä onko mulla kertaakaan aikaisemmin ollut kahta vuotta sama puhelin aikaisemmin? En ainakaan muista olleen. No mutta sitten siihen uuteen puhelimeen takaisin. Käänsin takkia ja en hommannut iPhonen tilalle uutta iPhonea, vaan Huawein. Vaikka silloin kun ostin iPhonen 7plussan, niin maksoin siitä jotain tyyliin 1300€, mutta nyt uusien mallien kohdalla Apple kyllä hinnoitteli itsensä ulos meidän taloudesta (puhelimen suhteen). XS max 256gigasena olisi ollut se luuri, joka olisi päässyt uuteen kotiin, jos hinta ei olisi ollut 1600€ luokkaa. Johonkin se kipuraja pitää vetää ja omalla kohdalla se meni tässä.

Olen ollut Huawei P20 Pron yllättävän tyytyväinen, mainittakoon kuitenkin, että se on ehkä Applemaisin Androidi mikä markkinoilla on. Instassa muutama ajatus lisää Huaweista. Navigoi @akikuvaa´n Instagramiin ja siellä IG TV.

Koska on uusi luuri jossa Leican optiikkaa, niin pitäähän sitä kokeilla ihan kunnolla kuvata. Pariin otteeseen nyt kun ollaan kuvailtu @Meeriti´n kanssa, niin olen ottanut puhelimella kuvia samasta setupista kuin kamerallakin. Valaisu on hoidettu kuvissa kahdella ledipanelilla ja samoilla valoilla kuvasin siis myös kameran kanssa. Lopussa vielä pari extra kuvaparia. Toinen on vielä aikaisemmista kuvauksista ja toinen on sitten ihan randomisti napattuja ruutuja ulkona.

Kaikkien kuvien editti on myös tehty puhelimessa Adobe Lightroom mobilella. Olen laittanut omat presetit myös tuohon mobiilibersioon, joten niiden käyttäminen onnistuu puhelimen kanssa helposti.

Malli: @Meeritti

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment