Image Alt

Akikuvaa.com

REISSUA REISSUN PERÄÄN

Kuten otsikkokin kertoo, niin tässä on taas menty eikä meinattu. Toissa viikolla oltiin Salossa, kuvailemassa juttuja kesän tulevaan Eezy Baskettiin ja kävin vetämässä pienen luennon Loimalla. Loppuviikosta (ke ja to) näin muutamia kavereita after workkien merkeissä. Perjantaina suunnaksi Savonlinna. Siellä oli ohjelmassa palaveerausta. Palsujen jälkeen menin hotelliin joskus puoli viiden aikaan ja heti syömään. Safkan jälkeen kelasin kuluttaa perjantain huoneessa, koska olivat vielä kivasti upgreidanneet huoneeni. No, laitoin telkkarin päälle, avasin läppärin sängylle ja laitoin puhelimen siihen laturiin. Kello oli siis tällöin puoli kuuden paikkeilla. Seuraava muistikuva on kun herään vähän yli kolme yöllä. Taisi tätä jannua väsyttää aika tavalla. 🙂 No, sitten ei väsyttänyt enää, joten telkkari päälle. Ja kappas mikä tuuri kävi, Olympialaisten miesten lumilautailun slope stylen karsinnat olivat menossa. Niitä siinä sitten katselin ja tein koneella juttuja. Kuuden jälkeen vielä parin tunnin tirsat ennen aamupalaa. Lauantain ohjelmassa oli muutama tunti eräässä tapahtumassa ja sitten ajo takaisin kehä kolmosen nurkille. Tai oikeastaan kaverin poitsun synttäreille, jonne jäin vielä hetkeksi istumaan iltaa syndejen jälkeen. Himassa sitten vähän ennen yhtä yöllä. Sunnuntaina lautailemaan Talmaan ja maanantaina kohti Jyväskylää. Siellä taas pieni luento valmistuville opiskelijoille ja illaksi kotiin.

Tiistaina duunin jälkeen after workille. Meni suunniteltua pidempään ja jäin kaverille yöksi, josta sitten aamulla suoraan duuniin. Keskiviikkona menin duunien jälkeen vielä syömään ja illalla pakkaamaan. Tuo pakkaushan olisi pitänyt aloittaa jo aikoja sitten, koska seuraavana päivänä duunista suoraan kentälle ja Lontooseen. Lontoossa to-su ja paluu oli käytännössä su-ma yönä. Nooh, nukuin ennen Londonia 3h, kun laittelin kämppää kasaan, samalla kun pakkasin kahden reissun kamoja… Muutaman kerran tuli taputeltua itseään päähän peilin edessä, että ”hyvä Aki, noin se kannattaakin jättää viimetinkaan. Sain kuitenkin kaikki siihen malliin, jotta saatoin itselle uskotella kaiken lopun olevan maanantaina töiden jälkeen max tunnin homma. No ei ihan ollut! Valmiina 23:00 jälkeen.

Syy tähän kaikkeen oli tiistai aamuna lähtevä lento. Aamulla kentälle ja ensimmäisellä pompulla 6h lento Dohaan. Dohassa vajaan neljän tunnin vaihto ja nyt kirjoitan tätä koneesta matkalla kohti Ausseja, määränpäänä Sydney. Toki kun tämän julkaisen niin olen jo shortsit jalassa ja hihaton päällä kenguiden maassa. Osittain kiireen takia aika ressaavat kaksi viimeistä viikkoa, mutta sen arvoisia. Paljon myös kivaa aikaa huippu-tyyppien kanssa. Ja nyt se ressikin alkaa tässä kohtaa jo helpottamaan. Itseasiassa vielä ainakin tässä kirjoitusvaiheessa ei edes tämä yli vuorokauden matkustaminen tunnu pahalta. Ehkä jopa rentouttavalta. Ja toisaalta kun tietää ettei enää tarvitse miettiä pakkasia ja Suomen talvea, niin se aina kirjaimellisesti lämmittää mieltä!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment