fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

SNÄPPI ROKKAA

Olen tässä asiassa myöhäisherännyt. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja nyt puhun siis Snapchatistä, tuttavallisemmin Snäpistä. Tämä sovellus on kyllä ollut puhelimessani jo parisen vuotta, mutta käyttöä on ollut tosi tosi harvakseltaan. Nyt pari kuukautta ahkerammin käyttäneenä olen jäänyt siihen jopa hieman koukkuun.

Oltiin kolme viikkoa takaperin Eezyn ja VMP:n kanssa Kuopiossa Redbullin tapahtumassa, joka kulkee nimellä Red Bull 400. Ideana juosta 400metriä, mutta jujuna on se, että lähtö oli Puijon isoimman mäkihyppymäen montun pohjalla ja maali vauhdinoton huipulla. Sain ideoida tapahtuman some-tuotantoa ja otettiin Snäppi mukaan. Pyysin Joonas Pesosen (@pesojoonas) tekemään meille fiidiä tapahtumasta. Toisin sanoen Joonas pinkoi ja kuvasi ympäriinsä, teki haastatteluja ja heitti omia kommentteja väliin. Itse sitten sain keskityttyä kuvaamaan stilliä ja videoita ns oikealla kameralla. Jotta saatiin vetää rennommin, toteutimme fiidin minun tilini kautta. Homma tuntui toimivan ja varmasti tehdään jatkossakin vastaavan kaltaisia juttuja.

snäppirokaa

Snapchat-3852498374021370394

Tässä hauskassa sovelluksessa kiehtoo ehkä eniten sen haastavuus. Miten saat rakennettua tarinankerronnallisesti kiehtovia pätkiä noin 10sekunnin mittaisilla klipeillä. Osaksi myös huolimattomuus koukuttaa. Tarinan kerronta on pääasiassa eikä kuvan tekninen laatu. Toisin on esim. Instagramissa jossa haluan yrittää pitää kuvavirran edes teknisesti hyvänä. Onko muuten hyvää? Se on sitten makuasia.

Katson muutenkin perinteisiä TV:tä hyvin hyvin vähän. Ennemmin katson taitavien sisällöntuottajien juttuja Youtubessa. Tämän rinnalle Snäppi on tuonut hauskan ja viihdyttävän kanavan katsoa nopeasti muiden juttuja. Muutamat tyypit tekevät hauskaa, mutta samalla viihdyttävää sisältöä. Mikäli tiedät hyviä seurattavia niin vinkkaa niistä ihmeessä kommenteissa!

Tämä on ehkä yksi mielenkiintoisimmista uusista tuulista sosiaalisessa mediassa. Tai uusista ja uusista, ainakin suomessa suht uudesta ilmiöstä mikä on lähtenyt lentoon. Mielenkiinnolla seuraan sen kehitystä ja sitä miten eri yritykset ja organisaatiot ottavat sen haltuun. Snäppi rokkaa!

Alla vielä video minkä kuvasin Kuopion mäkimontuilta:

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment