Image Alt

Akikuvaa.com

SYKSYN VIIKONLOPPU

Viikonloppuna oli aika kiva ilma. Aurinko paistoi ja hetken ajan huomasin jopa ajattelevani tykkääväni syksystä, kunnes sitten palauduin maan pinnalle. Kohta tulee ne jatkuvat sateet, vielä kylmempi jne. Ei, se ei ole yhtään kivaa, kun puissa ei ole kohta lehtiä ja sitten alkaa vielä ne räntäsateet. Mutta viikonloppuna ilma oli kuitenkin oikein mukava ilma. Perjantaina mentiin illalla Ojakkalaan mummolaan käymään. Saunottiin ja jäätiin yöksi, kun lauantaina mentiin päivällä vielä sieneen ennen kuin lähdettiin kotiin. Jos lähiruoka on nyt pop ja rock, niin tuo on sitä todellista lähiruokaa. Eilen illalla tein sitten sienikastiketta suppilovahveroista. Hyvää vaikka itse sanonkin! Aina välillä mietin pitäisikö noita kokkailuja alkaa taltioimaan reseptien kera ja jakaa täällä Akikuvaa.comissa. No, se jääköön nähtäväksi.

 

Sunnuntaina piipahdettiin ensin Kauppatorilla, kun siellä oli vanhoja puisia purjeveneitä joihin pääsi tutustumaan. Vaikka en varsinaisesti yhdistä sanaan veneily tuota purjehtimista, niin vanhat puiset purjelaivat on kyllä hienoja! Laivoihin tutustumisen jälkeen lähdetiin kohti Linnanmäkeä jossa oli valokarnevaalit menossa. Kuvailtiin viikonlopun aikana ruutuja, jotta saan hiottua uuden presetti -setin Lightroomiin valmiiksi. Tuo on ollut työn alla jo jonkun aikaa, mutta nyt alkaa olla valmista. Siitä lisää vähän myöhemmin.

Tänään konsernin illanviettoon, jossa SANNI vetää privakeikan. Kerran olen aikaisemmin mimmin keikan nähnyt ja silloin ainakin lavalla oli energiaa reilusti ja luultavasti on tänäänkin!

 

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment