fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Tänään se tapahtuu – Mestareiden liigan ensimmäinen kotipeli

6N6A0735-Edit

Kun kaksi vuotta sitten olin kuvaamassa Salossa ensimmäistä europeliäni, vastassa oli Venäjältä Dynamo Krasnodar. Seuraavana vuona CEV-Cupissa turkkilainen Fenerbahce ja samaisena vuona vielä Mestaruusliigan finaalit ja Suomen-mestaruus. Joka vuosi olen päässyt Salossa kuvaamaan isompaa juttua ja viime vuona mietin, että pystyykö salolaiset laittamaan vielä paremmaksi. No pystyi!  Tänään se tapahtuu, nimittäin Mestareiden liigan ensimmäinen kotipeli. LP Salo nimellä euroopan pelit pelaava LP Viesti saa vastaansa saksalaisen Dresdner SC:n. Historiallinen peli alkaa klo 18:30 Salohallissa. Lippujen ennakkomyynti on ollut vilkasta ja paikan päälle odotetaan yli tuhatta katsojaa.

LPSALO CL Dresdner 700x100_Poster_2015CL(TS) FINAL(1)

Ottelun virallinen protokolla käynnistyy klo 18.13, varsinainen ottelu klo 18.30. Vastoin kotimaisen Mestaruusliigan tapaa ottelussa ei ole pitkää erätaukoa, kaikki erien väliset tauot ovat 3 minuuttia. Pelin jälkeen pelialue pidetään ”rauhoitettuna” 15-20 minuutin ajan kun toimittajat tekevät haastattelujaan. Sen jälkeen mm. nimikirjoitusten keräilijöille tarjoutuu tilaisuus suosikkien nimien pyytämiseen.

Kuukausi sitten joukkue piti Mestareiden liigaa koskien tiedotustilaisuuden risteilyllä

Mestareiden liigan risteily

Lähtö oli Turun satamasta ja Maarienhaminassa vaihdettiin laivaa. Infon lisäksi kuvattiin joukkueelle pelaaja- sekä joukkuekuvat Mestareiden liigaa varten. Toki myös mimmien kanssa tuttuun tyyliin hiukan pelleiltiin yksin ja ryhmässä kun ns viralliset kuvaukset olivat ohi. Alla muutamia poimitoja mitä kameran kennolle tuli tallennettua.

 

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment