Image Alt

Akikuvaa.com

TO-DO LISTOISTA – KOKEILIN TODOISTIA

Olen itse sellainen hösääjä, että todella tarvitsen to-do listoja. Muuten unohtelen asioita kun seuraavia juttuja tulee eteen ja tätä en todellakaan tee pahalla. Välillä nuppi käy vain niin kovasti ylikierroksilla, että keskittyminen on vaikeaa. Homma on aina rokannut paljon paremmin, kun käytössä on ollut joku to-do appsi. Jokaisen käyttö on tähän mennessä ensin hiipunut ja sitten loppunut kokonaan. Syy tähän ollut se, että appsissa on ollut jotain sellaista mistä en ole tykännyt ja sitten se ei vain ole ottanut kokonaisuutena tuulta alleen. Jos meinaat käyttää jotain tällaista, niin käytön tulee olla mukavaa, koska muuten sitä ei tule käytettyä.

#todoist on paras käyttämäni vastaava appsi

Roni Laukkarinen Rollemaasta on blogannut aikaisemminkin näistä appseista, mutta nyt hän oli kirjoittanut myös firmansa digitoimisto Duden blogiin aiheesta ja vieläpä #todoist’ista. Otin sen heti kokeiluut ja ai että kun olen tykännyt. Latasin eka maksuttoman version, pari päivää sen jälkeen maksullisen. Noin 32 euroa vuodessa ei ole paha toimivasta ja hyödyllisestä sovelluksesta. Maksullisella versiolla saa kaikki listan asiat synkkaamaan kalenteriin suoraan ja integrointi onnistuu myös monen eri palvelun kanssa, aina Dropboxista Slackiin.

Tykkään varsinkin tuota ominaisuudesta, kun asiat siirtyvät kalenteriin suoraan, eikä tarvitse alkaa kikkailla sen kanssa erikseen. Samalla kun katson kalenterista päivän ohjelmaa, näen samalla vilkaisulla myös tehtävät asiat. Samoin kun lisäilen Todoistiin asioita, näen siitä mahdolliset palaveri ja muut kalenterin merkinnät. Näin voin organisoida päivän paremmin ja mahdollisesti siirtää jonkun ”ei niin tärkeän” jutun toiselle päivälle missä on paremmin tilaa. Huippua on myös sijaintiin perustuvat muistutukset! Eli voin laittaa muikkarin: ”Käy katsomassa Mikon uutta toimistoa Kampissa” ja Todoist muistuttaa asiasta kun olen Kampin lähellä.

Samoin projektille tai tehtävällä lisättävät aliprojektit / alitehtävät rokkaavat omasta mielestä todella kivasti. Samoin voit jakaa projekteja kavereiden / tiimin kanssa ja suorittaa kokonaisuuksia yhdessä. Tämä varmasti toimii myös puolison kanssa kauppalistoissa tai vastaavissa. Toki itse haluan vain nopeasti päästä kaupasta ulos, joten kammoksuisin, jos joku voisi täydentää listaa lennosta useaan otteeseen.

Usein toistuvat projektit voivat noudattaa samaa mallia joka kerta, jolloin niitä on huomattavasti nopeampi luoda. Liitetiedostojen lataus ja tehtävien kommentointi toimivat kuten pitää.

En ole vielä keksinyt hirveästi haukkuja tälle loistavalle sovellukselle. Toki ulkoasu voisi olla enemmän kustomoitavissa, mutta on siedettävä näinkin.

Suosittelen vahvasti kokeilemaan, juuri sinä joka kaipaat to-do listaa, joka on oikeasti ominaisuuksiltaan hintansa arvoinen!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment