Image Alt

Akikuvaa.com

UUTTA TATUOINTIA

Pari viikkoa sitten viimeksi ja nyt heti perään uudestaan! Aikaisempi postaus löytyy TÄÄLTÄ.

Duunattiin taas Saran kanssa uutta tatuointia iholle. Nyt vuorossa oli vasemman käden hauiksen seutu ja kuvassa on leijona jolla merenneidon pyrstö. Tämän luonnoksen Sara piirsi jo aikoja sitten ja alkuperäinen tarkoitus oli tehdä tämä viime vuoden loppu kesällä. Kuten jo edellisessä jutussa mainitsin, silloin ei ehditty tekemään enempää, kun artistin opinnot jenkkilässä kutsuivat. Palloteltiin talvella aiheita pariin otteeseen, mutta tässä oli jotain hyvin mieleen painuvaa ja pitihän se sitten saada iholle. Oikeastaan kahdestakin eri syystä. Ensiksikin leijonat ovat vahvoja puskevat aina eteen päin, ovat periksiantamattomia. Jossain määrin diggailen tuon eläimen tatsista. Varsinkin kun olen tällainen lievä AD/HD tapaus, joka ei normaalisti malta nukkua 5-6h enempää. Toiseksi, merenneito tuo minulle mieleen meren tai ison järven. Juurikin tuo vesi on elementtinä sellainen, minkä äärellä saan hyvin relattua ja yksi niistä harvoista paikoista, jossa voin rauhoittua kunnolla. Ja onhan tuo kuvana erikoinen positiivisessa mielessä.

Kuvaa tehtiin vajaa about 3,5h. Ja siihen päälle kahvit alkuun ja kuvat loppuun. Pyrstössä on suomuja sen verran paljon, että niiden näpertämiseen saa hyvin hukutettua aikaa. Pyrstön reunat olivat hiukan kipeitä tehdä, sen verran sillä alueella ohenee iho. Leijonan ylempi käpälä ja kuono ovat niin lähellä kainaloa… No joo, se sattui! Näiden kanssa saa kyllä kasvatettua kipukynnystä hienosti.

Nyt kun viimeksi tehtiin saman käden olkapäätä ja rintaa, alkaa sille puolelle muodostua kattavampaa aluetta. Vielä jossain vaiheessa täytetään noiden nykyisten kuvien välit ja pari muutakin semisti isompaa saa siihen käteen vielä hyvin mahtumaan. Sitten sen jälkeen pitää alkaa miettimään toista kättä. Mitäköhän siihen tuon yksinäisen #asenne –hästäg tatuoinnin kaveriksi keksisi? Toki vaihtoehtoina on jalka ja kylki… No sen näkee sitten. Toisaalta kyljessä olevat tatuoinnit on hienoja, mutta sitten on pakko pitää keskikroppa suht timmissä kunnossa. Tai tietenkään mikään pakko ei ole, mutta muuten se ei oikein näytä kivalta. Toisaalta sehän voisi toimia hyvänä motivaation lähteenä! Tatuointien ottaminen ei ole yhtään koukuttavaa, EIPÄ!

Saran töitä Instassa: @srsketches

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment