fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

VÄHÄN PAREMPAA KAHVIA

Kuten ainakin ne ketkä minut tuntevat hyvin, tietävät minun olevan aika paatunut kahviholisti. Kahvia kuluu normaalisti noin 10 kuppia päivässä, aamu ei lähde millään käyntiin ja silmiä ei saa kunnolla avattua ennen kuin olen saanut pari kuppia kahvia alle.

Joskus teen erilaisia miksejä, jolloin tavallisesta kahvista saa aavistuksen parempaa. Toisinaan duunailen näitä lämpöisiin kahveihin ja toisinaan taas jääkahveihin yms. Kahvin maun tuunaamiseen on monia keinoja, mutta yksi helpoimmista on käyttää makusiirappeja. Ne toimivat kummankin kanssa, sekä kylmän että lämpimän. Tämä on allekirjoittaneellakin yleisin tapa saada jotain pientä extraa kahviin maun suhteen.

Varsinkin silloin kun on paljon tekemistä, niin tämä ei vei aikaa yhtään sen enempää kuin kahvin kaataminen kuppiin. En nyt ihan jokaista kupillista kotona juo näin, todella useasti kuitenkin. Yksi hyvä maku on tämä kuvassakin oleva hasselpähkinä. Toinen suosikki on vanilja. Muitakin todella hyviä on, mutta nämä kaksi ovat ehdottomasti suosikkini.Mikä sun suosikkimaku on?

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment