fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Vahva lukusuositus

Joskus nuorempana luin kirjoja hyvinkin paljon, mutta nykyisin tuntuu ettei aikaa vain riitä siihen. Suurimmaksi osaksi senkin on vain tekosyy olla ottamatta kirjaa käteen. Eihän sitä opusta tarvitse kerralla lukea läpi, vaan sen voi pikku hiljaa kahlata kannesta kanteen. Sitä paitsi mikäli jättäisi vaikka joka toinen ilta sen Youtuben randomin koluamisen väliin, ehtisi siinä mainiosti lukea muutaman kymmenen sivua. Toki kun mielenkiintoinen kirja löytyy – lukee sen läpi muutamassa päivässä. Joskus parissa ellei jopa päivässä.

Olen nykyisin kokeillut ohittaa tuon ”muka kiire” tekosyyn ja lukea kirjan aina silloin tällöin. Se on sitä paitsi yleissivistävää, myös hyvää vastapainoa koneella istumiselle kuten on urheilukin. Mitään romaaneja tai vastaavia luen todella harvakseltaan, mutta henkilökuvat yms ovat kyllä lähes poikkeuksetta kovia. Tämä varmaan juontaa juurensa siihen kun olen aina tykännyt leffoista ja valokuvistakin nähdä ”behind the scenes” materiaalia melkein yhtä paljon kuin valmiin filmin tai kuvan. Jotenkin vaan kiehtoo tarinat ihmisten ja yritysten takana tai valmiin julkaisun takana.

Zlatan Ibrahimovićin elämänkerran luin vasta vuosi sitten. Tarina on jopa osittain hämmentävä, mutta samalla asioita avartava. Jos et ole vielä lukenut, lähde hankkimaan kirja. Yön Sankarit on kotimaisista portsareista tehty opus. Kirjassa on useampi mini-henkilökuva ja se on kirjoitettu hauskasti. Vastaavia teoksia kaipaisin paljon lisää. No, lähes vastaavalla idealla kirjoitettu Taivas ja Helvetti vol2 oli sellainen. Siinä vain mini-henkilökuvat ovat yrittäjistä ja heidän yrityksistään. Saman saagan ensimmäinen ja kolmas teos ovat lukematta, mutta ovat to-do-listalla ehdottomasti. Sen verran hyvä oli tuo jo luettu.

Nyt viimeisimpänä ennen tämän kirjoittamista lopetin Jari Parantaisen kirjoittaman Pölli tästä-kirjan. Kirjassa on 101 esimerkkiä tai ennemminkin herättävää kohtaa bisneksen tekemisestä. Kirjan kannen tekstiä lainaten: ”101 rusinaa bisnespullasta”. Itseä tällaiset teokset myös kiehtovat kovasti ihan jo oman työni takia ja olen muutenkin ollut aina kiinnostunut bisneksestä ylipäätänsä. Jos markkinointi ja yrittäjyys kiinnostavat edes hitusen, annan VAHVAN lukusuosituksen!

Niin ja PS: Mut löytää nykyään myös Snäpchatissa milläs muullakaan nimellä kuin Akikuvaa. Heitä myös siellä seurantaan. Hopi hopi!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. 

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment