fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

VALOKUVAKÄVELY OSA 2

Juttusarjan ensimmäisen osan löydät täältä.

Edelliseltä kuvausspotilta lähdettiin kävelemään kohti Talin liikuntapuistoa. Matkalla bongattiin pieni hauska katos erään viljelyplantaasin vieressä. Valo tuli siihen niin nätisti, että oli pakko pysähtyä ottamaan muutamat ruudut.

Siitä sitten matka jatkui, muttei päästy vielä Taliin asti, kun huomattiin tyhjä leikkipuisto. Ja siinä taas pieni luova tauko kävelemiseen ja annettiin kameran laulaa muutamat ruudut. Leikkipuiston alueella oleva ”turvamatto” antoi hauskaa väriä kuviin, kun maa ei ollut hiekkaa tai vastaavaa.

Talin palloiluhallin parkkipaikalla ja hallin takana nappailtiin seuraavaksi ruutuja. Lopuksi löydettiin aika läheltä himaa vielä uusi silta, minkä olemassa olosta ei ollut mitään hajua. Jälleen kerran luovaa taukoa kehiin ja siinä muutamat ruudut kummastakin. Tuossa kävelymatkan aikana nappailtiin jokunen kuva niin, ettei varsinaisesti pysähdytti kuvaamaan. Reput selässä pari posea ja maks. kuusi ruutua ja matka jatkui.

Todella hauska päivä, paljon liikuntaa ja paljon kuvia. Löydettiin spontaanisti monta paikka mitä ei olisi tullut ehkä mieleen jos oltaisiin vain mietitty jotain yksittäistä paikkaa kuvata. Tämä täytyy uusia. Itse asiassa tuollainen kävely olisi todella hauska toteuttaa niin, että mukana olisi pari mallia ja pari kuvaajaa lisää. Kaikki voisi kuvailla ristiiin ja aina joku pystyisi toimia assarina esim. pitelemällä heijastinta yms.

Kuvat ja malleilut: Minä ja Meeritti, editti allekirjoittaneen käsialaa.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment