fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

VENICE

Venice Beach

Venice Beach, yksi parhaimmista paikoista maailmassa. Jotenkin sen paikan henki on sellainen joka meinaa saada sydämen pakahtumaan. On rantaa, ulkogymi, kehonpainoalue treenaamiseen, skedeparkki, koriskenttiä, vaatekauppoja basaarimaiseen tyyliin, tatskaliikkeitä, pubeja ja safkamestoja. Siististi pukeutuvia ihmisiä ajelemassa hienoilla autoilla, sporttisia tyyppejä treenaamassa, rokkareita ja hippejä maalailemassa spraypulloilla, katutaiteilijoita, beetboxaajia, freestyle räppäreitä vetämässä settiä ja jengiä ottamassa aurinkoa… Vähän saman tyylinen fiilis kun Lontoon Camden Townissa, mutta x100 ja paljon parempi. Sellainen sulatusuuni jossa jokainen sulautuu varmasti massaan.

Siistiä vetää auto parkkiin päiväksi kun tietää, että on koko päiväksi touhuumista ja jos ei jaksa itse tehdä mitään, niin ihan katseltavaakin kyllä riittää. Sen verran erikoista porukkaa häröilee kadulla vaikka kuinka. Tästä syystä vielä reissun lopussa ajettiin päiväksi sinne hengailemaan. Otettiin arskaa, treenattiin, heiteltiin korista, syötiin, skedesin vähäsen… Niin ja auringonlaskut on vaan ihan parhaita Venicellä!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment