fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

VUODEN ENSIMMÄISET KUVAUKSET

Vuoden ensimmäiset kuvaukset olivat heti muutaman päivä uuden vuoden jälkeen. Puntilan Laura oli ajellut Kuopiosta tänne Kehä 3:sen oikealle puolelle ja päästiin taas kuvailemaan Stadissa päin.

Otettiin kolme erilaista asua ja kuvattiin kolmessa eri paikassa. Meidän rappukäytävässä, ullakolla ja läheisellä fudiskentällä. Aloitettiin eka porraskäytävässä missä otettiin ekan asun kanssa kuvat. Siitä siirryttiin sitten ullakolle räpsimään muutama ruutu. Ullakolta poistuttaessa otettiin vielä muutama ruutu rapun ylimmällä tasanteella juuri ennen ullakon ovea. Sen jälkeen laitettiin vähän enemmän lämpöistä päälle ja lähettiin ulos kohti kenttää. Taas vedettiin kaikki kuvat yhdellä läpiampuvalla varjolla ja käsisalamalla. Salama toki oli jalustalla.

Ulkona ihan viimeisten ruutujen aikana, kun otettiin making of kuvia missä kumpikin ollaan, niin että laukasin kameran puhelimella ja tuuli teki kepposet. Läpiampuva varjo on hyvä, kevyt ja nopeasti viritettävä valonmuokkain, mutta ulkona nuo varjot tuppaavat olla aikamoisia tuulipurjeita. Varsinkin jos ei ole assaria pitämässä valaisinjalustasta kiinni. Eritoten silloin kun jalustana on kaikkien kevyimpiä malleja. No, tuuli tosiaan nappasi kiinni varjoon ja kaatoi koko setin. Mitään ulkoista vahinkoa ei syntynyt ja näin on käynyt aikaisemminkin, joten en alkanut tutkimaan salamaa sen enempää. Seuraavan kerran kun olin kuvauksissa laittamassa salamaa valmiiksi, huomasin ettei se mene päälle ollenkaan. Ensiksi ajattelin pattereiden olevan loppu ja vaihdoin ne. Ei auttanut. Laite on täysin mykkä, eli rikki. Tällaista sattuu joskus, mutta se oli tietoinen riski ja tiesin tämänkin vielä joku päivä tapahtuvan.

Mutta sitten vielä niihin ruutuihin. Alla lisää kuvia kyisistä seteistä. MUAH ja malleilu: @laurapuntilaartist.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment