Image Alt

Akikuvaa.com

VUOSIPÄIVÄ

Raflaavasta otsikosta huolimatta puhutaan nyt eri asiasta kuin siitä ”perinteisestä vuosipäivästä”. Toissa päivänä tuli meinaan täyteen tasan vuosi siitä, kun lähdin Australiaan! Jotenkin tullut tässä parin päivän aikana muisteltua reissua paljon ja selattua myöskin kuvia tuolta ajalta. Olihan se huikea reissu ja siinä ehti nähdä muuta maailmaa, kun oli melkein sata päivää pois Suomesta. Lisäksi vaikka vähän lomailinkin, niin suurimman osan ajasta tein etänä duunia. Niin rentoa kun työrytmin pysty aikaeron takia valitsemaan itse. Aamulla kämpillä 3-4h hommia, jotka nekin useimmiten kattoterassilla. Sitten kaupungille pyörimään tai surffaamaan. Monesti jatkoin hommia rannalta tai jostain kahvilasta. Välillä tosin ihmettelin, miten nopeasti se kolme kuukautta oikein meni?

Joku päivä vielä uudelleen ja sitten ehkä pidempään. Hallitus on Ausseissa miettinyt working holiday -visan yläikärajan nostamista kolmestakymmenestä kolmeenviiteen. Sitten sillä voisi olla vuoden siellä. Ostaisin pakettiauton, jonkun vanhan Volkkarin tai vastaan. Voisi se periaatteessa olla myös vanha matkailuautokin. Joka tapauksessa olisi siisti ajaa sen ”saaren” ympäri vuodessa. Tottakai autossa olisi surffilauta ja skede matkassa. Vähän vaatteita, läppäri ja kamera. Hitto siitä vasta siisti vuosi tulisikin! J Nyt unelmointi tältä erää seis ja sitten töiden kimppuun!

Viime reissun postaukset löydät TÄÄLTÄ. Skrollailet vaan alaspäin vähäsen, niin sieltä ne löytyy.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment